تبریک وزیر علوم به مناسبت روز زن

دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، با صدور پیامی ضمن گرامیداشت میلاد باسعادت اسوه مکارم و قله رفیع فضائل، حضرت فاطمه زهرا (س)، آغاز هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر را خدمت یکایک بانوان ایران و به خصوص دانشگاهیان ارجمند، تبریک و تهنیت گفت.

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، متن پیام تبریک دکتر غلامی به شرح زیر است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

از برجسته‌ترین برکات انقلاب شکوهمندمان به رهبری بنیان‌گذار فقید نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، حضرت امام خمینی (ره)، ایجاد بستری مناسب و ایمن، به‌منظور حضور بانوان و بروز توانمندی‌هایشان در بخش‌های مختلف جامعه و عرصه‌های گوناگون به‌ویژه حوزه‌های علمی و دانشگاهی بوده به‌طوری‌که امروز بخش عظیمی از دانشگاهیان کشور اعم از استادان، کارکنان، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان را، بانوان گران‌قدر کشورمان تشکیل می‌دهند که دوشادوش مردان، مسیر پیشرفت و توسعه طی می.نمایند.

از دیگر برکات انقلاب شکوهمند اسلامی، رشد و تعالی زنان و مادرانی است که در دامان پاکشان، فرزندانی لایق برای خدمتگزاری به کشور پرورش یافته و در تداوم رسیدن به اهداف سترگ ملت ایران، تلاش و مجاهدت نموده و توفیقات روزافزون را چنان نصیب ایران نموده‌اند که موجب حیرانی بیگانگان و دشمنان این خاک پرگُهر شده‌اند.

بدون‌شک گذر از این مسیر پرفرازونشیبِ چهل‌ودو ساله که ثمره خون هزاران شهید و جانباز سرافراز و مجاهدت ایثارگران غیورمان است، محقق و میسر نبود مگر باوجود رهبری فرزانه به‌عنوان سُکان‌دار انقلاب اسلامی که تبلور هدایت و رهبری ایشان، رشد، بالندگی و توفیقات امروز ایران اسلامی است.

از سوی دیگر، زنان ایران اسلامی را همین افتخار بس که الگویشان حضرت فاطمه (س) است که از دامان پاکش خورشید ولایت درخشید و ستاره‌های فروزان امامت در بلندای ابدیت از پرتو وجود اقدسش، فروغ جاودان گرفتند و در مکتبش پرورش یافتند.

درود بر این بزرگ بانوی آفرینش، حضرت زهرای اطهر، صدیقه طاهره که رسول گرامی اسلام (ص) در شأن و منزلت ایشان فرمودند: فاطمه زهرا (س) برترین بانوی جهان از آغاز خلقت تا پایان آن است.

اینجانب ضمن گرامیداشت میلاد باسعادت اسوه مکارم و قله رفیع فضائل، حضرت فاطمه زهرا (س) آغاز هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر را خدمت یکایک بانوان ایران و به خصوص دانشگاهیان ارجمند، تبریک و تهنیت عرض نموده و از درگاه احدیت سربلندی و سرافرازی بانوان فرهیخته سرزمینمان را آرزومندم.