تاکید ریاست دانشگاه بر افزایش ظرفیت های پژوهشی

تاکید سرپرست دانشگاه بر افزایش ظرفیت ها و طرح های پژوهشی

دکتر مولوی، طی نامه ای خطاب به جانشین، معاونت، مدیران و اعضای هیات علمی دانشگاه خواستار افزایش فعالیت های پژوهشی در دانشگاه فناوری های نوین سبزوار شدند.

در محتوای این نامه ذکر گردیده:
اکنون که با همراهی و همکاری همه عزیزان، به خصوص همکاران حوزه آموزش و فناوری اطلاعات، آموزش الکترونیکی و مجازی به مرحله قابل قبولی رسیده است، لازم است علاوه بر ارتقای کیفیت آموزش مجازی، تداوم جدی فعالیت های پژوهشی از اولویتهای کاری همه اعضای محترم هیات علمی گیرد و پایش و حمایت از پژوهشها در دستور کار دانشگاه قرار گرفته و نسبت به فعال نمودن حداکثر ظرفیت دانشگاه در این خصوص اهتمام ورزیده شود.