اعلام آمادگی دانشگاه برای همکاری در کنترل بحران کرونا

دانشگاه فناوری های نوین برای ارائه خدمات و همکاری با نهادهای سیاستگذار در بحث کنترل بحران کرونا در منطقه صالح آباد اعلام آمادگی نمود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فناوری های نوین سبزوار با توجه به موقعیت مکانی این دانشگاه که در منطقه کم برخوردار صالح آباد واقع گردیده و احساس دین و مسئولیت این نهاد نسبت به منطقه مذکور، طی نامه ای که از جانب سرپرست دانشگاه به فرمانداری سبزوار ارسال گردیده است، این دانشگاه نسبت به همکاری پرسنل داوطلب این نهاد، جهت هر گونه فعالیت های ضدعفونی، امداد رسانی و ... در منطقه صالح آباد، که توسط ستاد مردمی مقابله با کرونا و ارگان های ذیربط در دستور کار قرار دارد، اعلام آمادگی نمود. گفتنی است پیش از تعطیلات نوروز نیز دانشگاه فناوری های نوین سبزوار، در جریان آغاز بحران کرونا، طی نامه ای به استانداری و فرمانداری سبزوار بزرگ جهت در اختیار قرار دادن خودروی دانشگاه به نهادهای خدمت رسان، برای هرگونه بهره برداری اداری، اعلام آمادگی نموده بود.