برگزاری جلسه ستاد سلامت وزارت علوم

جلسه ستاد سلامت وزارت علوم برگزار شد

جلسه ستاد سلامت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حضور دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، معاونان وزارتخانه و اعضای ستاد برگزار شد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، در این جلسه که در ادامه جلسات منظم ستاد سلامت وزارتخانه برگزار شد، هر یک از معاونان و اعضاء گزارشی از فعالیت‌های مجموعه‌های تحت مدیریت ستادی و بخش‌های مرتبط در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی در چگونگی مدیریت پیامدها و آثار بیماری کرونا بر فعالیت‌های نظام‌ها و زیرنظام‌های مجموعه آموزش عالی ارائه کردند.

دکتر غلامی وزیر علوم، در این جلسه پس از شنیدن گزارش نحوه برگزاری کلاس‌های غیرحضوری و آموزش‌های الکترونیکی، روند کلی برگزاری کلاس‌های آموزش از راه دور را "مثبت و رو به بهبود" ارزیابی کرد.

وی همچنین از این رویکرد آموزشی به عنوان یک فرصت یاد کرد و خواستار تداوم آموزش‌ها و رفع اشکالات آن در همه دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور شد.