گزارش قراردادهای پژوهشی اعضای هیات علمی در سال 2019

گزارش عملکرد ماموریت و قراردادهای پژوهشی اعضای هیئت علمی دانشگاه فناوری های نوین سبزوار در سال 2019

دکتر علی اصغر علوی، جانشین سرپرست دانشگاه، طی مصاحبه ای با روابط عمومی دانشگاه فناوری های نوین در رابطه با بررسی عملکرد پژوهشی اساتید و اعضای هیات علمی در سال 2019 به روابط عمومی دانشگاه گفت: با توجه به تاکیدی که بر رویکرد پژوهشی و علمی دانشگاه ها وجود دارد، این مجموعه در راستای ارتقاء سطح علمی، آموزشی و پژوهشی خود به دستاوردهای خوبی نایا گردیده و قطعا در جهت ارتقاء و ارائه دستاوردهای بیشتر تلاش خواهیم کرد. وی در ادامه به شرح تعدادی از قراردادهای پژوهشی دانشگاه پرداخت.

شرح قراردادهای پژوهشی:

1-    انعقاد قرارداد 3 طرح پژوهشی با صندوق حمایت از پژوهشگران معاونت ریاست جمهوری (INFS) (مجریان طرح: دکتر سمیه دولت آبادی، دکتر مرضیه عباسی و دکتر حمیدرضا عزت پور)

2-    انعقاد قرارداد پروژه تحقیقاتی در قالب برنامه ICRP مرکز مطالعات و همکاری های علمی و بین المللی...(مجری طرح: دکتر سمیه دولت آبادی)

3-    انعقاد قرارداد طرح ارتباطات با صنعت با موضوع مشاوره در طراحی لیزر (مجری طرح: دکتر هادی برزویی)

4-    انعقاد قرارداد پژوهشی کاربردی انجام عملیات نقشه برداری و تهیه بانک اطلاعاتی مکانی با اداره اوقاف  (مجری طرح: دکتر حمید رضا عزت پور)

ماموریت پژوهشی

1-    بازدید از مرکز تحقیقات انرژی خورشیدی ENEA در کشور ایتالیا توسط دکتر هادی برزویی