اطلاعیه ویژه و مهم

قابل توجه کلیه دانشجویان گرامی

با توجه به انتقال اطلاعات دانشگاه فناوری های نوین سبزوار به سِرور دانشگاه حکیم سبزواری به موارد زیر دقت فرمایید :

1.با توجه به تغییرات پیش روی برای دانشجویان ورودی 99،  پیامک حاوی نام کاربری و رمز عبور ارسال شده است، لطفا در صورت بروز هرگونه مشکل با داخلی 5228 خانم علی آبادی تماس حاصل فرمایید.

2.برای سایر ورودی ها پیامک متعاقبا ارسال خواهد شد. (خواهشمند است در صورت تغییر شماره همراه، سریعا نسبت به اصلاح آن در سامانه دانشجویی اقدام فرمایید)

3.فیلم آموزشی جهت ورود به سامانه دانشگاه حکیم سبزواری و انتخاب واحد، در حال آماده سازی است که به زودی بر روی سایت دانشگاه قرار خواهد گرفت.

4.تقویم آموزشی انتخاب واحد برای هر ورودی در روزهای آینده اطلاع رسانی می‌شود.

5. ضروری است که دانشجویان شبانه نسبت به تسویه بدهی خود اقدام نموده تا امور مربوط به نقل و انتقال اطلاعات آنها در سامانه الکترونیکی، بدون مشکل صورت پذیرفته و مجاز به انتخاب واحد شوند. بدیهی است در صورت عدم تسویه بدهی با مشکلاتی در این زمینه مواجه خواهند شد.

خواهشمند است جهت پیگیری و تسهیل امور، تمامی اطلاعیه ها  را از طریق سایت دانشگاه و کانال تلگرامی پیگیری فرمایید.

با آرزوی توفیق

معاون دانشگاه